Moda meska

miastowa

Re: Moda meska

Post autor: miastowa » pn cze 07, 2021 8:14 am

Mężczyźni przykładają też uwagę do dobrej jakości dodatków do swoich ubrań. Moj chlopak ostatnio znalazł dla siebie taką ofertę tu eyewear24.net/product-pol-38419-Okulary-Przeciwsloneczne-Dior-DIORRIDING-KWX-9O.html Okulary przeciwsłoneczne, znanej marki. Metalowe o modnym kształcie oprawek - pilot. Muszę przyznać gust mu sie poprawił - okulary są bardzo eleganckie, modne.

romana

Post autor: romana » wt cze 08, 2021 5:41 pm

To prawda mężczyźni zaczeli dbać o siebie. I co więcej lubią modne dodatki. Dlatego ja dla mojego męża znalazłam tą propozycje tu iokulary/pl/product-pol-51410-Okulary-Przeciwsloneczne-Carrera-CARRERA-1020-S-900.html Modne okulary przeciwsloneczne znanej marki. Eleganckie, o modnym wzorze oprawek, w kolorze kryształowym. Będą pasować i na pewno się spodobają mężowi.

marchewka

Post autor: marchewka » śr lip 07, 2021 4:05 am

Zdecydowanie też doceniam to, że młodzi mężczyźni bardziej o siebie dbają niż jeszcze 10 lat temu , spotkałam się nawet z tym, że sami mężczyźni sami wybierają dla siebie perfumy i na prawdę umieją wybrać bardzo męskie i ciekawe zapachy np. z Perfumy na Złotej perfumynazlotej/pl/produkt/hugh-parsons-whitehall/

hanka

Post autor: hanka » pn lip 12, 2021 12:29 pm

Fajne koszule męskie widziałam tutaj Zobacz je sobie, może akurat coś wypatrzysz. Mój mąż ostatnio sporo ciuchów sobie kupił i jest bardzo zadowolony.

Awatar użytkownika
siersciuch99

Post autor: siersciuch99 » ndz sie 29, 2021 10:49 am

Uważam, że w modzie są teraz długie i starannie przycięte brody. Postanowiłem ją sobie zapuścić, ale wymaga to codziennej pielęgnacji. W zeszłym tygodniu kupiłem kartacz do brody, aby ją układać, bo zwykła szczotka się do tego nie sprawdza.
Kobiety najczęściej grzeszą słowem, mężczyźni uczynkiem, starcy myślami.

żmijka

Post autor: żmijka » pt wrz 10, 2021 3:32 pm

na chwile obecną najwięcej zakupów robie w sklepach internetowych bo jest to zdecydowanie wygodniejsze. Mój facet też robi tak zakupy. Ostatnio szukał dla siebie jakiś fajnych butów i mówiłam mu żeby postawił na trampki bo czytałam tutaj mybaze/com/pl/mezczyzna/poradnik/postaw-na-polska-marke-wybierz-trampki-meskie-big-star/ , że są bardzo modne.

malibu

Post autor: malibu » ndz paź 17, 2021 6:32 pm

Będę chciała kupić coś z odzieży męskiej na prezent urodzinowy dla męża. Koleżanka mi poradziła, żebym weszła na ten portal net-pocket. Mają tam taką opcję cashback, dzięki której dostaje się punkty i można je później wymienić na pieniądze. Co Wy na to?

bąbel

Post autor: bąbel » pt lut 18, 2022 10:26 am

Zawsze lubiliśmy z mężem ubrania sportowe i nadal uważam, że warto mieć je w swojej szafie. Są bardzo wygodne, a do tego także na czasie. Warto kupować takie wygodne ubrania i obuwie w sklepie online Desportivo: desportivo/pl/pl/p/Spodnie-meskie-4F-ciemny-granat-H4Z21-SPMC011-30S/9071 .

edna

Post autor: edna » pt lut 25, 2022 10:44 am

ja od zawsze interesuję się modą i nie ukrywam, że doradzam mężowi w co powinien się ubierać :) ma do mnie pełne zaufanie w tym temacie. a ja czuję się pewna bo regularnie zaglądam na jeden z lepszych blogów modowych jaki znam - Modowy Zakątek modowyzakatek/pl/. Warto poczytać zamieszczane tu regularnie wpisy. Można też poczytać o wydarzeniach związanych ze światem mody czy życiu projektantów.

marchewka

Post autor: marchewka » wt maja 30, 2023 1:22 am

Moda męska ostatnich lat jest bardzo różnorodna i to bardzo dobrze. Mężczyźni nie muszą być zawsze w garniturze. Nawet strój biznesowy nie zawsze musi być sztywny jak elegancki garnitur. To bardzo dobrze. Liczy się styl i elegancja , także męska biżuteria mieści się w kanonach dress code. Jest to biżuteria raczej subtelna, precyzyjnie wykonana jak ta od Manoki.pl https://www.manoki.pl/meski-rzemien-cza ... 11078.html
https://www.manoki.pl/meski-rzemien-cza ... ,gaa,a.jpg

ODPOWIEDZ