Stomatolog

deborah

Stomatolog

Post autor: deborah » wt lut 09, 2021 2:58 pm

Stomatolog Kraków - szukam doświadczonego dentysty, który podejmie się wyrwania ósemki. Jaki gabinet możecie mi polecić?

silent

Re: Stomatolog

Post autor: silent » pt lut 19, 2021 3:25 pm

Ja to się z męża śmieje. Poszedł na pierwszą wizytę tutaj maksmed/com/stomatologia-leczna/ i miał mieć robiony scaling. Jednak jego zęby najpierw trzeba poleczyć i usuwać. On nie miał wcześniej usuwanych i omal nie uciekł z gabinetu :lol: A teraz chodzi i się chwali, że tu pracują świetne lekarki. ;P.

Anka

Post autor: Anka » śr mar 03, 2021 8:15 pm

Jeśli natomiast kogoś z Was interesuje stomatologia estetyczna Warszawa oferuje takie usługi w gabinecie Artodonto na ulicy Stawki. Specjaliści zrobią tam wszystko, żeby Wasz uśmiech był idealny. Jeżeli więc nie jesteście zadowoleni z waszych zębów, ponieważ na przykład nie macie prawidłowej długości siekaczy, macie przerwę między zębami, Wasze zęby są stłoczone, mają nierówny koloryt, macie odsłonięte szyjki zębowe itp., to polecam się tam wybrać.

kolasek

Post autor: kolasek » czw mar 25, 2021 8:27 pm

Jesli mieszkacie w Krakowie to na pewno warto polecić to miejsce dentist/com/pl
DLa mnie numer jeden jesli chodzi o specjalistę.

Awatar użytkownika
Naiqia48

Post autor: Naiqia48 » czw wrz 02, 2021 12:43 pm

A co powiecie na tego typu licówki łódź? Jest to Waszym zdaniem dobra opcja? Z góry wielkie dzięki za sprawdzone informacje w tym zakresie tematycznym.
Człowiek traci grunt pod nogami, kiedy traci ochotę do śmiechu.

beatle

Post autor: beatle » śr wrz 29, 2021 6:09 am

No dobra jak już mowa o stomatologu to tak się zastanawiam czy pytaliście się może waszych dentystów jakie pasty do zębów najlepiej jest używać? Bo wiecie teraz jest ich aż tyle, że ciężko jest wybrać taką jedną lepsza. Dlatego też ja mam nadzieję, że mój dentysta doradzi mi w tej kwestii.

Kasztan

Post autor: Kasztan » wt sty 25, 2022 4:50 pm

Zastanawiam się czy stosujecie jakieś metody wybielające zęby? Stosujecie jakieś specjalne pasty? Moja znajoma z pracy gorąco poleca mi cocoglam/pl/ . Mignęło mi to już kilka razy i myślę że warto wypróbować. Bardzo ciekawią mnie te proszki które nie tylko wybielają zęby ale również zapobiegają powstawaniu próchnicy. Wydaje mi się, że nie tylko aspekty wizualne ale i zdrowotne tutaj mają ogromną przewagę.

hanka

Post autor: hanka » czw lip 28, 2022 8:00 am

Ja chcę umówić się na konsultację do tego gabinetu stomatologicznego glamsmilepoland/pl/oferta/protetyka/ Coraz częściej myśle o protezie. Nie mam jednego górnego zeba, czeka mnie też leczenie dwóch pozostałych co moze się skończyć usunięciem ich. Chcę mieć ładne, zdrowe zęby i proteza wydaje mi się najlepszym rozwiązaniem.

natiś

Post autor: natiś » pt paź 21, 2022 3:36 am

Ja ostatnio nieco zaniedbałam swoje ząbki i teraz zastanawiam się nad tym, gdzie się wybrać do dobrego stomatologa? Który bezboleśnie naprawi mi ubytki, a także usunie kamień nazębny. Czy na klinice stomatologicznej stomatologkielce/pl mogę polegać?

ODPOWIEDZ